2024-12-09
次次入迪士尼都唔知食咩好今次係美國大街睇完巡遊,見到呢間廣場飯店門口幾靚!而且門口Menu見到有全新登場米奇系列菜式即刻試下我哋order咗:🌱鮮百合蘆筍炒蝦崧🆕將蝦蓉整成米奇頭,配上米奇形狀紅蘿蔔份外可愛!🥰 每條蘆筍好嫩好爽口,配埋蝦鬆成個味道好清甜。🍛米奇炒飯🆕呢碟炒飯一上枱,米奇頭炒飯粒粒炒至變金黃色,配料好出色!咁可愛嘅炒飯小朋友見到會自己主動要裝飯🍚🥗胡麻醬百合鮮准山🆕鮮淮山非常嫩滑,而且配上清香嘅胡麻醬,開胃又可口💞🦐米奇蝦子豆腐🆕可愛米奇豆腐,內裏有蝦子味道好可口,加上配菜西蘭花🔥明爐燒鵝王係皇牌美食之一,熱辣辣嘅燒鵝外皮烤得非常香脆🤤肉質彈牙又入味,送飯一流。🐟碧綠炒斑球斑球新鮮肉質彈牙,菜心苗好嫩綠炒得好好味🥞鮮果拿破崙大癲!係超級好食啊!!一層層香脆嘅酥皮再夾雜著不同的鮮果🥭🍓🍇🍈🍓帶來好豐富口感🥭布魯托芒果布甸🆕新甜品係布魯托🐶芒果布甸加啫喱,配搭清新🥭🥥芒芒椰冰香香甜甜嘅芒果蓉配上冰爽嘅椰子冰,一入口就飲過不停!🤤🍹米奇梳打特飲梳打口味好清新好fresh,酸酸甜甜配美食就夾晒啦。最欣賞廣場飯店採用🏰維多利亞時代裝潢,用餐環境舒適。
我哋order咗:
🌱鮮百合蘆筍炒蝦崧🆕
🍛米奇炒飯🆕
🥗胡麻醬百合鮮准山🆕
鮮淮山非常嫩滑,而且配上清香嘅胡麻醬,開胃又可口💞
🦐米奇蝦子豆腐🆕
可愛米奇豆腐,內裏有蝦子味道好可口,加上配菜西蘭花
🔥明爐燒鵝王
🐟碧綠炒斑球
斑球新鮮肉質彈牙,菜心苗好嫩綠炒得好好味
🥞鮮果拿破崙
🥭布魯托芒果布甸🆕
新甜品係布魯托🐶芒果布甸加啫喱,配搭清新
🥭🥥芒芒椰冰
香香甜甜嘅芒果蓉配上冰爽嘅椰子冰,一入口就飲過不停!🤤
🍹米奇梳打特飲
梳打口味好清新好fresh,酸酸甜甜配美食就夾晒啦。
最欣賞廣場飯店採用🏰維多利亞時代裝潢,用餐環境舒適。