2014-07-12 1824 views
基於,近來減肥既原因,而且一向中意食沙律既我,減肥要減得開心,當然就係揾一個平靚正既沙律啦。住左係西灣河十幾年,都係依幾年先知西灣河有間咁有特色,細細間既咖啡店,係咖啡室真係細左啲,但係係一間蚊型既咖啡室同個老闆娘吹下水,朝早仲有班日日黎既客人,有時做下八婆仔聽下人講嘢,好輕鬆。我最愛就當然係依倒既雞肉沙律啦。可能有人覺得,搞錯,整沙律都唔用羅馬生菜,無啲誠意。但係人地收你五十蚊,有杯咖啡,有個沙律,仲有幾蚊可以俾係坐丁丁,只要係同是新鮮既西生菜就能夠接受啦,你仲想點?雞肉沙律 加 凍熱情果茉莉綠茶 $47兩日食同一樣嘢,都無走樣。當然唔只得我平日叫佢做雞沙既雞肉沙律架。黑椒牛肉沙律 依然好味,但我鐘情於雞沙。由於我成日去食我都試過佢好多蛋糕,有啲都好特別架。首推為,芒果黃梅,清新之選。其次,特濃朱古力,朱古力浪漫情迷。第三,所有cup cake ,大大舊十幾蚊,平靚正!芒果黃梅依個地拿米蘇,同出面既好唔同,但好味!酒味,咖啡味,應有盡有!可以一試!順帶一提,果度有個整野食既姨姨,好似卡通人物,有啲似花師奶班師奶friend既其中一個。 店就係咁蚊型一眼睇曬,坦白講,介意就唔好去。的確

雞肉沙律 加 凍熱情果茉莉綠茶 $47

兩日食同一樣嘢,都無走樣。
當然唔只得我平日叫佢做雞沙既雞肉沙律架。
黑椒牛肉沙律
依然好味,但我鐘情於雞沙。

芒果黃梅

店就係咁蚊型一眼睇曬,坦白講,介意就唔好去。的確係迫,但係值得。