2016-01-30 358 views
3點多4點既時間 黎到厚福街當然係想搵野食 但接近晚餐時間又唔可以食太飽 轉左見到理間what's dogs 餐牌都幾吸引 熱狗重有迷你版?! 當然要試~ 迷你版有芝士咖哩豬肉、芝士白汁雜菌、芝士牛肉醬三個選擇! 今次簡左classic芝士牛肉醬大小係女生掌心般大小 賣相依然相當吸引 包是迷你但醬料還是滿滿的 腸是frankfurter 雖然短短的但感覺一啲都唔小 整個感覺比例剛好 好可愛. 好想一口咬落去 但太熱喇~包不是軟 係法包還是硬餐包? 焗後有點脆 總覺得硬了一點 但小小既包唔硬小小相信承托唔起上面既份量.芝士牛肉醬 一啲都唔覺得油膩 而且好香 份量十足 包是迷你 但醬絕不是迷你 滿滿醬料都唔會流出黎是技巧吧 法蘭克福腸 焗後表面香脆 熱辣辣配合醬料讚讚 嘻.對女生黎講 迷你版食後應該唔會太有罪惡感 而且一次可以試三個口味 不錯嘛~

焗迷你芝士牛肉醬熱狗

2016-01-29
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea