2008-07-13 13 views
上星期去了這間舖食lunch,其實不嬲都有去開這間o野食,之前都俾過食評,都話幾好,點知這間舖開了一年之後,d o野就差了,今次仲俾了有釣的鋼線我地食呀!這個係什麼苿莉齋鵝,竟然食食下有條鋼線,好彩唔係小朋友食到,唔係一定吞了落去,我地有叫小籠包,生煎飽、鍋貼,北京填鴨,炸春段,但係這些o野都冇以前咁好食,個炸春段就好似炸得乾得濟,個小籠包、生煎飽同埋鍋貼就冇以前咁多肉汁,個北京填鴨就最過份,個女侍應片完隻鴨就只係放低,我地問d 皮呢?佢話唔關佢的事,咁我地唯有等呀!但係等到d 皮都開始凍我地就問佢地點,佢地話幫我跟,我地又問佢咁d 皮點,佢話只可以幫我烤返熱去呀!我話咁咪唔脆,佢話唔會,咁咪試下,點知整完熱返來都唔脆同埋"鞋"呀!d 侍應同經理都換晒,d 態度又差呀!所以都唔會有下次呀!