2019-02-11 1345 views
曲奇四重奏一開始靠佢地嘅手工蝴蝶酥打響名堂,唔經唔覺已經開左十年喇 一開頭有好多人買黎食同買黎送禮。如果收到呢間嘅蝴蝶酥真係幾開心架 不過過左咁耐,送禮送左咁耐,會唔會怕行?小編就覺得唔會,因為佢地真係整得好好食,唔會太重牛肉味,太酥或者太甜,食落感覺係健康嘅recipe。而且包裝都好靚,又貼心,落雨都會有適當嘅包裝比客人拎走。啱啱新年小編收到朋友送嘅十周年曲奇禮盒,好大盒。小編之前都試過買佢地一包包嘅曲奇,覺得唔錯。今次再試下多啲款色。大至上都好食,一樣唔重牛油味,而且唔會太甜。小編好鍾意食曲奇餅,但一般市面嘅呢種自家製嘅曲奇都會好油膩。呢間真係好啱小編口味店內仲有唔同口味同配搭提供,覺得佢地幾有心機經營呢間店。有咁多選擇送禮物就唔怕行啦