2019-07-03 109 views
今日買咗呢一盒Mr. Rich曲奇,佢一盒嘅味道原來有好多款,一盒包括左: 焦糖綠茶、牛油原味、咖啡味、比利時朱古力味,同埋香芋紫番薯味!一打開你會發覺佢嘅曲奇顏色都幾突出,所以唔怕唔知邊個打邊個味啦,一盒裏面有兩層,曲奇就排得密密麻麻,所以唔係呃秤㗎!而我鍾意嘅味道有三款,第一款就係佢嘅咖啡味,陣陣嘅咖啡香,感覺上令到曲奇帶有少少的苦澀味,食落唔會變得好油膩,而且一口接一口!而另外我覺得一個幾特別嘅味道,就係佢嘅香芋紫薯味啦,佢嘅紫薯味道都幾突出,而家食落去唔會係個隻人造味道,一啲都唔假,而且呢個口味都幾特別,出面都好難食到!不過我最鍾意嘅都係佢嘅原味牛油味,一咬落去好鬆軟,而且個牛油香濃,雖然感覺上好罪惡,但係都停唔到口!整體而言,me.rich曲奇一啲都唔輸蝕過出面其他出名嘅曲奇,大家不妨都可以試吓!而且送人一流,相信你嘅親朋戚都會鍾意,特別得黎價錢又合理~~~
,一盒裏面有兩層,曲奇就排得密密麻麻,所以唔係呃秤㗎

而我鍾意嘅味道有三款,第一款就係佢嘅咖啡味,陣陣嘅咖啡香

而另外我覺得一個幾特別嘅味道
,一啲都唔假,而且呢個口味都幾特別,出面都好難食到
,但係都停唔到口!

,相信你嘅親朋戚都會鍾意,特別得黎價錢又合理~~~