2025-02-19 0 views
潮城店舖有兩層,今次同朋友坐下層,環境舒服,適合一大班朋友相聚。店員友善,會根據我們的喜好 推介 火鍋配料 當然不少得主打手切牛肉。醬料一共有8款, 可自行調教。湯底點咗清清地嘅粟米蕃茄豬骨湯,可食出食物原材料鮮味。店員會細心提醒我地不同部位的牛肉要碌幾耐,讚!主角嚟喇,就係匙柄同嫩肉。兩者切成薄片,十分適合打邊爐,而且擺盤精緻。味道吃得出是新鮮手切牛肉。西班牙黑毛豬 味道正常發揮。豬肉菜水餃有豬肉同切碎的蔬菜,都幾爽口架。炸潮州魚蛋 獅頭鵝肉丸 小巧玲瓏,各有四粒,份量恰似藝術品,適合拍照打卡,入口彈牙。魚皮餃肉好彈牙! 最後油麥菜索晒牛肉同餃的味道,大滿足!🥢潮城潮汕火鍋 🌏旺角白布街2-24號藝興大廈地下5號舖
西班牙黑毛豬 味道正常發揮。
豬肉菜水餃有豬肉同切碎的蔬菜,都幾爽口架。
魚皮餃肉好彈牙!
最後油麥菜索晒牛肉同餃的味道,大滿足!
🥢潮城潮汕火鍋
🌏旺角白布街2-24號藝興大廈地下5號舖