2024-05-15 97 views
黎到荃灣愉景新城有間新開泰國餐廳任食泰式任食火鍋🍲晚市90分鐘定量火鍋包左多款火鍋配料、泰式小食、飲品&甜品任飲任食。餐廳有五個湯底選擇,我地揀左冬陰功湯底+ 芫茜皮蛋湯底,鴛鴦鍋無額外收費,可以試多種味道。冬陰功湯底較濃味,芫茜皮蛋湯底都好足料👍🏻餐廳設有自助醬料區,有芫茜、蒜蓉碎、指天椒、胡麻醬、豬頸肉醬、豉油、蔥花和海鮮醬,任君選擇,一定有一款啱你口味。呢個餐有五款火鍋肉任食,包括牛板腱、牛胸爽、西班牙豬肉、醉雞件,卡樂beef,最推薦牛板腱,肉質鮮嫩,肥瘦適中,其他肉類如牛胸爽爽口彈牙,卡樂Beef 同西班牙豚肉片都肉質細嫩。而雞煲可揀不同辣度,雞煲好足料,有不同香料、薑蔥等。雞肉入味,份量十足而且雞煲是任添任食。除肉類之外,仲有不同既任食打邊爐配料,可以根據自己的喜好選擇,如蔬菜、丸類,粉麵、冷盤小食等,仲有不同的甜品,如雪條、椰汁西米糕、千層糕,味道相當不錯。仲有大量飲品免費選擇,例如泰式奶茶、不同口味的梳打飲品榴槤雪香、椰島雪香、龍眼冰、檸檬茶、檸檬水、好立克、阿華田、汽水等。我推薦泰式奶茶,能夠飲到和港式奶茶不同的口感,具有煉乳和茶的香味,比港式奶茶甜度更高,但十分可口
黎到荃灣愉景新城有間新開泰國餐廳任食泰式任食火鍋🍲

晚市90分鐘定量火鍋
包左多款火鍋配料、泰式小食、飲品&甜品任飲任食。

2024-05-03
$200 (Dinner)