2022-12-05
自己向來鍾意食泰國菜,如果仲要係放題嘅話咁就真係正啦,任飲任食, 仲有個大優惠七點半前離座或者九點後入座就有四位送一位添!泰國風情打卡位仲有四送一兩個鐘任飲任食好足夠,保證你食到飽一飽,我同朋友都表示好飽,選擇又多仲有紮紮跳的蝦仔任你釣任你食香茅水,泰式綠奶茶同泰式奶茶你點可以唔試?最好嘅仲有多款蔬菜任你揀添,放題都可以食得好健康主食方面仲有泰式菠蘿海鮮炒飯,泰式炒肉碎,少少辣同咖哩蝦打邊爐不能少的丸類,仲有好多選擇添我哋揀咗90品放題,湯底一人一鍋,我個鍋係青檸椰奶雞湯鍋,朋友個鍋係檸檬香茅鍋,兩款湯底都好惹味,青檸椰奶雞湯鍋椰奶味較濃,檸檬香茅鍋香茅味亦很濃 ,坐低掃q r code落order分別可以落豬梅肉,魚柳,墨魚滑,各款牛肉,豬肉雞肉串燒,韭菜餅,鮑魚仔等等,店員上菜速度非常快,而且亦十分helpful!丸類都有近20款,種類可謂多得很,蔬菜類都很多,連羽衣甘藍較冷門而又健康的超級食物都有,當然亦有些熟食例如海南雞和泰式小炒,醬料配搭都有很多,好惹味, 可以揀返啱自己口味嘅醬料去食真係好好, 所以必定啱自己口味甜品方面都有好多泰式甜品, 仲有朱古力布朗尼同泡芙添,亦係大家
泰國風情打卡位
仲有四送一
仲有紮紮跳的蝦仔任你釣任你食
香茅水,泰式綠奶茶同泰式奶茶你點可以唔試?
最好嘅仲有多款蔬菜任你揀添,放題都可以食得好健康
主食方面仲有泰式菠蘿海鮮炒飯,泰式炒肉碎,少少辣同咖哩蝦
打邊爐不能少的丸類,仲有好多選擇添
甜品方面都有好多泰式甜品, 仲有朱古力布朗尼同泡芙添,亦係大家好鍾意嘅甜品, 水果同涼粉都係任食, 我飲咗泰式綠奶茶, 我覺得係好飲過一般嘅奶茶,我自己嚟講就幾鍾意,仲有好多款飲品任飲,係旺角區嚟講真係唔錯!