約左朋友係美孚食LUNCH,本來想去試下MIA但因為無訂位轉左去食BABY BLUE~以前就已經有去過CWB食BABY BLUE,食LUNCH好抵,五十幾蚊就食到個有湯有面包有主菜有餐茶有甜品的LUNCH 而且味道都唔錯的~~ 美孚BABY BLUE都係有以D抵食LUNCH SET每日都換MENU的~今日我就叫左個炸魚薯條,飲當日的白湯(西蘭花忌廉湯)個FRD就叫左羊腩飯同紅湯講真個湯就真係麻麻地,有少少太THINK但唔夠味個面包有少少唔夠熱~但像以往一樣都係好中意佢個HONEY OAK小麥包個味同D香草牛油>V<主菜到了~炸魚薯條很熱辣辣~~魚質非常嫩滑,唔覺腥~但個炸皮有點唔連魚,一咬就分離了XD~ 薯條很不錯,最後食到一條都無剩~哈哈份量算係足,食完真係飽的個FRD的羊腩飯,D羊有點欠缺羊味,但唔覺韌都OK嘅

今日我就叫左個炸魚薯條,飲當日的白湯(西蘭花忌廉湯)
個FRD就叫左羊腩飯同紅湯
講真個湯就真係麻麻地,有少少太THINK但唔夠味

主菜到了~
薯條很不錯,最後食到一條都無剩~哈哈
份量算係足,食完真係飽的

個FRD的羊腩飯,D羊有點欠缺羊味,但唔覺韌都OK嘅
時日甜品
2011-09-30