2014-02-17 4058 views
第三次黎食勝香園,幸好今日係閒日lunch少D人,等15分鐘就有位。其實我一向mama地番茄,但黎到唔叫又好on居,order左番茄牛肉腸麵,咸檸七,奶油脆脆。番茄牛肉腸麵,番茄湯超濃而且不酸,個麵先勁,係我最like既七成熟麵,麵身其實已經熟,中間就剩返一絲既白,食到尾個麵岩岩好熟晒,識食既,知我講乜gar la! 牛肉嫩身,份量亦不少,一啖湯,一啖麵真係好正。唔知點解呢度既奶油脆脆係好食D,size適中易入口,煉奶又唔會太多太甜,麵包烘成金黃色脆而不𠝹口。為左咸檸七我放棄左奶茶,就係想飲佢個種又酸又甜既味道,而且佢加多兩片鮮檸,檸味更加突出。
番茄牛肉腸面
奶油脆脆

2014-02-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
番茄牛肉腸面
奶油脆脆