2024-10-06
次次經過都要大排長龍,今日排咗大約15分鐘就安排入座喇。餐牌上面每一樣菜睇落都好吸引,選擇又多。餐廳環境又特別有氣氛,好啱情侶朋友約會or過節嚟。慢煮法國鵪鶉配鵝肝意大利飯 $198呢個意大利飯唔似其他餐廳咁over creamy,食多會滯。唔好睇佢平平無奇,呢度嘅意大利飯好有口感,醬汁濃稠度啱啱好,加埋鵝肝嘅香味,好味👍澳洲藍青口配西班牙藍芝士忌廉汁.薯條 $178,畀嘅青口係真材實料又大粒,而且份量仲好多。撈埋忌廉汁一齊食,都唔會蓋過青口本身嘅鮮味!唔好唔記得薯條都點埋忌廉汁食,會好滿足🤤美國頂級牛腹肉12安士 $378,牛腹部位肉味較濃,好有咬口,點埋自家製嘅醬汁好惹味。牛肉仲特別安排要五成熟,所以仲見到少少粉紅色嘅肉🌹紋理都好靚,脂肪又唔會太多菠蘿雪葩配沙巴翁 $128面頭有一片唔同種類嘅生果😘菠蘿雪葩係盛喺菠蘿入面,菠蘿味好香好濃,而且雪葩好滑,唔會食到粗冰。賣相都好靚,但一定要快啲食 唔好好似我咁淨係記得影相影到溶晒🤭香煎法國鵝肝配法國甜包,蜜糖黑醋烤無花果 $188鵝肝好厚一嚿,油脂喺口入面爆晒出嚟,完全冇腥味,隔離嘅蜜糖醋無花果,一齊食更加惹味,一點都唔滯😋
慢煮法國鵪鶉配鵝肝意大利飯 $198
澳洲藍青口配西班牙藍芝士忌廉汁.薯條 $178,