2016-11-14 959 views
一行四人叫了五款食物, 有尼泊爾餃子, 招牌四季薄餅, 芒果魚柳沙律, 特色奶油雞, 芝士餡餅.芒果魚柳沙律: 份量都幾多, 和Menu圖片好相符, 上面有幾塊大大塊的魚柳, 切片芒果,青瓜, 下面就有一大堆菜~芒果幾甜, 魚柳味道都幾好食, 魚柳應該有微微煎過, 吃落口感腍身, 又冇乜雪藏味. 菜很新鮮, 整體幾開胃.招牌四季薄餅: 呢款pizza相當好味!夠cheesy! 幾足料, 都幾大份~上面配料仲有五香雞肉, 菠菜, 蘑菇, 薯仔~每一塊上面仲有酸忌廉和甜酸醬, 夾埋一齊味道好好, 而且pizza薄薄地又脆~ 第一次食pizza上面有薯仔!特色奶油雞: 醬汁好開胃, 係有蕃茄味的奶油咖哩汁, 唔算好辣, 幾香幾惹味. 不過雞肉就比較少.芝士餡餅: 呢款一般般, 唔係好食到香濃芝士味.  勝在口感夠鬆軟.尼泊爾餃子: 無甚特別, 相比之下較普通, 感覺似食緊北京上海菜不過餃子皮不厚, 入面是雞肉和香草餡料, 味道都幾香. 中間點的醬汁也幾惹味.另外, 要讚一讚呢度既服務, 侍應哥哥(定係老闆?)好有禮貌態度親切, 又keep住幫我地收碟和斟水. 不過座位就確係有少少逼, 始終地

另外, 要讚一讚呢度既服務, 侍應哥哥(定係老闆?)好有禮貌態度親切, 又keep住幫我地收碟和斟水. 不過座位就確係有少少逼, 始終地方不大.
2016-11-12
Type of Meal