2018-11-21
上次食隔離的鮮xx食到怒火沖天後(可以去佢地openrice個page睇我寫的差評),都要介紹一下兄弟邦,呢到的員工同對面的有好大分別,呢邊既員工好人到不行了,還要態度比出面的餐廳優勝我淨係食過午餐,晚餐未食過,但午餐比我感覺,抵!放學後,同同學去食過好多次,服務一流(除了點了我地去隔離鋪受氣)。真心覺得香港愈來愈難搵到呢種服務態度好的餐廳,而今次我就食了一個麵餐(早餐時段平少少)似平時茶記的常餐,有多士丶炒蛋同一個麵,包埋飲品 $34 呢個係麵餐menu味道正常的,蕃茄湯公仔麵湯夠濃跟餐有熱飲或汽水送,種類好多麵包炒蛋正正常常咁其實除左常餐,兄弟邦仲有啲日式丼丶定食又或者碟頭飯都有,可以比之前食飯影的相你地睇睇三文魚好大件,良心鋪頭,不過太多食唔曬,好食不過食到最後有點單調,有味噌湯送好多款壽司可以試不同口味,不過個餐既湯烏冬就口感麻麻地老實說。總括來說呢間舖食物合格,對得起個價,大件抵食,服務超好,不過呢如果等位既時候,如果佢同你講去隔離鋪坐一樣架,你就死都唔好去(特別是你想食麵餐),鮮xx佢地會黑口黑面如果你去隔離食麵餐
味道正常的,蕃茄湯公仔麵湯夠濃
跟餐有熱飲或汽水送,種類好多