2007-07-20
以往一向等到發傻都話黎緊黎緊,已經出發咗,只係三四個街口,但係都要成個幾鐘頭,今次真係出乎意外地準時在預期中時間還早到,值得一讚!而且個外賣速遞姐姐,好有禮貌!大家都想食pizza,所以order咗一個『星期一至四的$123套餐』享用,網上order滿$130還有一客瑞士雞翼送tim,好低呀!我們揀選左:美式風情大芝脆批(轉芝脆批另加$16)~ 餡料包括:辣肉腸、粟米、免治牛肉,配上濃香茄醬,味道唔錯。吞拿魚火腿螺絲粉~ 好乾且燶燶地tim,味道怪怪咁,剩咗大半盒無人願意食。蘑菇忌廉雞湯~ 嘩!好似漿糊咁,唔係唔係應該係似煮餸落得太多生粉的獻汁。瑞士雞翼~ D醬汁好香好入味,肉質仲好嫩滑,好好味!不過以前麵食會跟【半條蒜蓉飽】而家無咗,好可惜,單order一份要$21呀!佢地D蒜蓉飽有好濃的蒜蓉味架,鍾意食蒜蓉的必試!
我們揀選左:
瑞士雞翼~ D醬汁好香好入味,肉質仲好嫩滑,好好味!