2017-07-20 1354 views
要出銅鑼灣睇戲, 但LUNCH TIME 時間周圍都好多人, 都唔知可以去邊度搵野食, 咁o岩見到喱間Cali-Mex有好多位, 想舒舒服服快食一個lunch所以就入左去通常o係香港食墨西哥菜都要去Proper 一D的餐廳先食到, 所以速食墨西哥菜係咩玩法?墨西哥汽水 , 睇個樣有D驚佢超級甜但飲落都OK ge, 同埋我好鐘意佢條飲管. 見到咁多顏色個人都開心D我地兩個都叫左Burrito bowl 我喱個就加左牛油果醬同埋安格斯牛總括黎講都係有一個幾好的選擇! 雖然係快餐店但其實坐得都OK舒服, 而且都冇咩人, 可以坐落DD都唔怕, 野食味道幾好又大份呀 ! 下次有機會都會再黎 ~

我地兩個都叫左Burrito bowl

我喱個就加左牛油果醬同埋安格斯牛