2023-07-29
當文歷餅店經典童年回憶系列又出新款啦,這次加入了明治兩大人氣產品- 士多啤梨山朱古力,朱古力香印提子橡皮糖,真係讀書回憶全部番曬黎😍😍😍「士多啤梨山」可愛朱古力士多啤梨山造型外殼裡盛載着鮮甜的士多啤梨、士多啤梨果醬、士多啤梨及朱古力海綿蛋糕,搭配濃郁的雲呢拿馬斯卡彭忌廉。香印提子橡皮豆– 外殼以 66% 黑朱古力製成,內裡載滿自家製椰子慕絲、鬆脆的椰子脆片和班蘭海綿蛋糕,頂層放上晶瑩剔透的香印提子啫喱。當文歷餅店其實都唔係第一日認識,但之前從來都冇諗過試因為一直都覺得呢啲以玩味同打卡為主嘅蛋糕都唔放好食得去邊,但又竟然唔係喎😳😳蛋糕整體都幾好食,口味特別又有新鮮感,口感又有層次,不過就真係偏甜。如果未食過其實都好建議真係試下,由其同小朋友慶祝生日,小朋友見到一定好開心❤️❤️「經典童年回憶」蛋糕系列 – 5件裝 HK 312 巨型小熊餅生日蛋糕 $550
「經典童年回憶」蛋糕系列 – 5件裝 HK 312
巨型小熊餅生日蛋糕 $550