2022-03-16
話說近期疫情嚴峻搞到好多餐廳食肆六點後禁堂食,好多兩餸外賣飯店出現,而呢間以往出名做開少炒嘅都開始有兩餸飯賣!🤩網上好多人話六點後會排長龍,條隊誇張到幾十人,咁我今日就早少少5:30pm去買啦!5:30pm已經開始排隊,我排第六個!有店員企出舖外指示客人點樣排隊,維持秩序,估計佢6點後應該真係多人到怕比人投訴阻塞通道😲佢大概有10幾款餸,唔算好多,但係就款款都好吸引,而且成日轉唔同嘅嘢,所以冇特登影俾大家睇今日有乜嘢,今日竟然有豉汁蒸鱔🤩🤩🤩真係好吸引!我前面嗰個客都叫咗!我都唔執輸😆大大舊蒸鱔!而且肉質彈牙,幾好味,一啲腥味都冇,超值得試咖喱牛腩份量多,好多舊,有大有細,肉質夠淋,又有幾舊好淋嘅牛筋薯仔有走過油所以都好香啲牛腩真係多到我食唔晒🙈仲要講埋佢啲白飯!!真心的覺得佢用嘅米係有質素的!平時嘅兩餸飯唔會期望佢啲白飯會好食,但呢度嘅白飯真係有飯香,而且煲得啱啱好,粒粒企身唔會過淋或者太硬,好有良心!$35/兩餸飯雖然唔係最平,但識到呢個質素真係一定會推介👍🏻👍🏻🤩🤩
5:30pm已經開始排隊,我排第六個!
大大舊蒸鱔!而且肉質彈牙,幾好味,一啲腥味都冇,超值得試