呀媽生日撞正中秋,梗係要帶佢食好西!上網睇到呢間出名食和牛,雖然價錢唔平,但有機會比我做孝順仔(牡丹蝦三文魚子壽司)三文魚子鮮甜海膽新鮮再配上吞拿,唔同既鮮味係口腔徘徊,壽司中間仲有牡丹蝦肉,非常彈牙,最後既黑松露更加係畫『瀧』點晴!(黑蒜油胡麻汁知床蒿麥麵)食落甜甜酸酸,中間夾雜既肉碎同芝麻增添口感,好特別既感覺,愈食愈開胃,媽媽食左好多跟住叫左個京都和牛雅壽喜燒,雖然係一人前,但就非常豐富,兩個人都好夠食雜錦刺身,十分肥美既刺身、食得出係非常新鮮麵豉青瓜,非常醒胃豚角煮,入口好稔,好似東坡肉咁,但不油不膩黎到今餐既重點-A5級別既京都和牛、油脂分布平均沾上蛋黃汁,味道岩岩好,而且入口即溶,媽媽有讚無彈!!!而家諗返都回味無窮雖然係蒿麥麵專門店,但其他既食物質素都好高,睇得出好有誠意.一定會搵機會再食過!

(牡丹蝦三文魚子壽司)

最後既黑松露更加係畫『瀧』點晴!

(黑蒜油胡麻汁知床蒿麥麵)

雜錦刺身,十分肥美既刺身、食得出係非常新鮮

麵豉青瓜,非常醒胃

豚角煮,入口好稔,好似東坡肉咁,但不油不膩

黎到今餐既重點-A5級別既京都和牛、油脂分布平均