之前行經世富附近見到The Yell-Owl Seafood And Gril既西餐廳,一直好想去食,今日終於有機會啦!! 環境優雅,枱同枱之間唔會好迫,座位坐得舒適。餐牌都算多野食,最喜歡佢有All Day Breakfast,見到D選擇都已經流曬口水,但我今次無簡All Day Breakfast,呢個留返下次再黎食。夜晚有Set Dinner,$238另加加一連埋加一都唔洗三百蚊位。抵食好味!我一向對南瓜湯無感,但佢地既南瓜湯令我對南瓜湯改觀。滑嫩既口感濃郁既香草同南瓜味搞到我都忍唔住飲曬。沙律新鮮,最出色係上面既青蘋果蛋沙律,完全無諗過倆樣野可以咁夾。芝士墨西哥脆片配牛油果醬及酸忌廉 $48平時食開既墨西哥脆都係現成既,但佢地個墨西哥脆片係即炸嫁,食個陣仲暖暖地,感覺好奇妙。啤酒漿脆炸洋蔥圈 $38外脆內軟 Yummy!燒紐西蘭肉眼配薯條七成岩岩好,廚師火喉掌握非常精準,配埋焗蒜頭,好味到不得了。煙肉洋蔥釀啡菇芝士漢堡配薯條加拿大保濕豬架(10oz) $198保濕豬架果然名不虛傳,肉質嫩滑,唔乾。焦糖牛角包窩夫配雪糕 $78

芝士墨西哥脆片配牛油果醬及酸忌廉 $48

啤酒漿脆炸洋蔥圈 $38
外脆內軟 Yummy!

燒紐西蘭肉眼配薯條

煙肉洋蔥釀啡菇芝士漢堡配薯條

加拿大保濕豬架(10oz) $198
保濕豬架果然名不虛傳,肉質嫩滑,唔乾。

焦糖牛角包窩夫配雪糕 $78