2022-09-12 174 views
睇住佢裝修 有得食喇 趕得切試 因為再過一星期就離開天后工作了 所以我連續食左幾天,天天有驚喜牛腩好濃味 ~腩汁蘿蔔蘿蔔好淡 (可能個人口味不同)鯇魚腩粥魚腩勁滑 好新鮮 粥夠綿 好好味 魚腩十大大舊太好味 連續食左兩日👆🏻🤭水準一樣 一樣咁正隻糭同第二度食嘅味度好唔同 ,試下先喇!爽魚皮~又係好耐無食過,好少地方有,有都好早賣晒,中午12點(🤭最後一份)超正 超爽一定要多蔥多花生先最好味豬什~豬潤(無得頂😋)未食過咁滑、粉腸、肉丸、肉片、豬肚今日勁呀 👇🏻試左三樣嘢,第一豬手老闆勁推介的南乳豬手 夠入味、夠淋第二炸兩之前食過油炸鬼、痴線好味 即叫即炸 堅正所以今日要試炸兩,比一般店的脆(再脆啲就好了),內脆外軟,希望下次食 可以好似即炸咁脆第三樣 炸鯪魚球這東西我好少食 前日見隔離枱食 賣相吸引,一於試下配蜆芥醬⋯👍🏻今餐好滿足,可以食晒 自己都嚇親叫主菜可以優惠價享用其他小食及飲品快啲試下喇推介 豬潤 好味到不得了

牛腩好濃味 ~
牛腩麵

腩汁蘿蔔
蘿蔔好淡 (可能個人口味不同)
腩汁蘿蔔

魚腩勁滑 好新鮮 粥夠綿 好好味 魚腩十大大舊

太好味 連續食左兩日👆🏻🤭水準一樣 一樣咁正

咸肉糭

隻糭同第二度食嘅味度好唔同 ,試下先喇!
爽灼魚皮

一定要多蔥多花生先最好味

豬什~
豬潤(無得頂😋)未食過咁滑、粉腸、肉丸、肉片、豬肚
豬什幼麵

今日勁呀 👇🏻
試左三樣嘢,第一豬手
豬手麵

老闆勁推介的南乳豬手 夠入味、夠淋
第二炸兩
炸兩

之前食過油炸鬼、痴線好味 即叫即炸 堅正

第三樣 炸鯪魚球
炸鯪魚球

這東西我好少食 前日見隔離枱食 賣相吸引,一於試下
配蜆芥醬⋯👍🏻
今餐好滿足,可以食晒 自己都嚇親

叫主菜可以優惠價享用其他小食及飲品
快啲試下喇