2018-11-02 93 views
一奉到週六或週日,就自然非常想食好西了!平時每日晚餐可能都係食粥粉面飯比較多今晚決定去食熨烤達人,非常期待,因為好耐冇食過燒肉。坐到埋位最開心嘅莫過於可以食到前菜同埋爐邊蛋,我個人最鍾意就係食芝士爐邊蛋,好似覺得路邊蛋嘅配料包括芝士同粟米可以任加就覺得非常抵食啦!由於我哋係三個人一齊食嘅關係我哋選擇咗嗌套餐,我哋帶咗超級熨斗烤壓嘅套餐,入邊包括有M五牛肉眼扒、牛肋骨(一件)、特級雪花牛、厚切五花肉片同埋調味豬皮。除咗超級熨斗烤壓套餐之外,我哋仲嗌左一個寒冰水冷麵,同埋有兩杯免費,佢哋係梳打水嚟既,一杯係士多啤梨口味,以另一杯係藍梅口味。成個套餐入邊我最最最欣賞係特級雪花牛同埋M五牛肉眼扒,因為佢哋嘅脂肪分布得非常之完美,而且入口即溶,箇中口感同埋質感真係令我覺得非常難忘非常同非常好食呀!至於寒冰水冷麵,一個比較有創意嘅料理都幾新穎幾得意㗎!總括依然熨烤達人食物幾有創意,味道亦都唔錯,而且服務態度有咩事佢都一定過嚟幫你例如幫你燒烤咁!有機會會再次去探訪:)

一奉到週六或週日,就自然非常想食好西了!

坐到埋位最開心嘅莫過於可以食到前菜同埋爐邊蛋

至於寒冰水冷麵,一個比較有創意嘅料理都幾新穎幾得意㗎!