2021-03-20
Weekdays返工咁忙碌,Weekend梗係要對自己好啲😻 Burger Joys🍔就係其中一間chill weekend既口袋收藏食店💖佢既burger真係數一數二美味😋 週末下午可以輕鬆chill下已經可以快樂一整天✌🙆🏻♀️·🍔 Cheese Burger HKD$109麵包外皮有煎香過,外脆內軟好有口感👍半溶芝士🧀搭配牛肉漢堡超級邪惡😈 望見都已經流哂口水🤤 牛肉漢堡用🐂上安格斯牛肉打成,紮實飽滿且肉味濃郁😋肉汁仲好juicy 💦 配料有我最愛既酸瓜🥒 加埋生菜、番茄🍅同紅洋蔥,厚到臂大個口👄都咬唔哂!!·🐟 Fish Burger HKD$89第一次order 魚堡估唔到咁有驚喜🤩 塊魚柳又大又長,剛剛炸起好香口👅魚肉嫩滑好好食,加埋酸酸地既沙律醬汁,魚柳漢堡絕對唔比牛肉漢堡專美👍🏻·🍗 Crispy Garlic Wings HKD$59/6PCS即叫即炸熱辣辣脆卜卜🔥雞翼飽滿啖啖肉,泰式酸辣醬食落好開胃🤤面頭仲灑左好多炸蒜粒,超級惹味😻😽
🍔 Cheese Burger HKD$109
麵包外皮有煎香過,外脆內軟好有口感👍
🐟 Fish Burger HKD$89
面頭仲灑左好多炸蒜粒,超級惹味😻😽