2012-08-27
是日病重, 同老公返娘家!!路經許榮記, 老公不喜歡這間店鋪,因為佢話好細碗, 又唔特別, 但佢話我唔舒服, 食清d, 再俾次機會試多一次!!一坐低有人招呼, 個阿伯企我地旁邊不停按機,我地以為佢玩緊手機, 有少少發怒,點知我地一開口點餐, 原來佢按緊部機落單, 嘩, 估佢唔到甘先進!!我清清地要魚蛋河加腩汁, 好彩有蔥花同蒜粒吊味, 湯底清淡, 魚蛋彈牙!!不錯!不夠杰, 好似水甘, 不太濃味, 欠缺牛腩味, 只有咸味!!老公食雲吞河, 雲吞不算大粒, 不過不失,無特別!!依度出名魚蛋, 可以一試!!!老公話d 辣椒油超正, 好香,又夠辣!!菜心份量不多,ok, 可能只是加幾蚊,所以不大碟!!!20幾蚊碗河, 河粉幼細, 幾滑,份量多過之前, 間唔中食一餐都ok!!
一坐低有人招呼, 個阿伯企我地旁邊不停按機,我地以為佢玩緊手機, 有少少發怒,點知我地一開口點餐, 原來佢按緊部機落單, 嘩, 估佢唔到甘先進!! 我清清地要魚蛋河加腩汁, 好彩有蔥花同蒜粒吊味, 湯底清淡, 魚蛋彈牙!!不錯! 不夠杰, 好似水甘, 不太濃味, 欠缺牛腩味, 只有咸味!! 老公食雲吞河, 雲吞不算大粒, 不過不失,無特別!!
依度出名魚蛋, 可以一試!!!老公話d 辣椒油超正, 好香,又夠辣!! 菜心份量不多,ok, 可能只是加幾蚊,所以不大碟!!!