難得可以約齊4個好朋友仔聚一聚梗係要搵個好地方,試下新餐廳先,好在一早訂定位啫!未到8點已經差不多滿座,近門口嘅擺設公仔估計全部都係店主嘅收藏,忍唔住要影多幾張相!!環境好舒服,侍應好有禮貌咁為我地介紹菜式,仲同我地有講有笑好親切每一款食物都為我地帶嚟驚喜!海苔蜜糖雞翼好香,香辣蜆肉意粉出色,森美沙律最多配料好吸引,12安士西冷牛扒Juicy,意想不到嘅配菜竟然有燒菠蘿仲有好多款特式咖啡同梳打汽水,咖啡仲有拉花好靚呀抵食指數爆燈💡💡💡💡原來開業只有一個月多,已經有咁多客人捧場真犀利!唯有係位置比較難形容俾朋友聽,因為位於商場外面,我一定會約朋友仔嚟多幾次飯局😋
每一款食物都為我地帶嚟驚喜!海苔蜜糖雞翼好香
,香辣蜆肉意粉出色
仲有好多款特式咖啡同梳打汽水,咖啡仲有拉花好靚呀

• 蒜片鮮蝦
  • 海苔蜜糖雞翼