2021-04-18 910 views
近期興起即食蠔, 搞到好耐都冇自己開蠔食, 發現有張50蚊券就到期, 比個藉口自己用埋佢啦因為要用券同充值卡, 所以第1次係網上訂購, 但係到門市自取舖頭係街市門口, 未入去已經見倒, 都幾方便, 但係人流好似就多左少少, 都幾多人去睇野買野, 所以稍為等左一陣當同店員對貨既時候, 佢發現有3款蠔開左口, 主動同我講幫我換過D新鮮D既, 真係very nice, 我都未有見倒, 佢都肯自發性幫我換, 真係要比個LIKE佢仲有款新野, 就係甜蝦拼魷魚, 一次滿足你2個願望, 魷魚好甜帶少少黏口, 甜蝦就唔似平時一PACK個款咁甜, 偏向爽口, 個盒仔芥辣八爪魚真係無得頂, 個芥辣味食落口無事, 中途突然攻上腦, 真係唔係人人頂得住, 如果鍾意食芥辣既人, 應該會非常喜歡, 我就未去到哩個境界喇整體所有野都中上, 但配搭埋咁好既員工服務, 所有野倍覺新鮮

2021-04-17
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)