週日運動過後,身體疲倦不堪,但仍然要醫飽個肚先可以返屋企哈哈!提起輕食,朋友推薦呢間夏威夷餐廳,又幾得意wor!感覺去左日本丼飯mix西餐salad既感覺,其實總之好食就得啦對吧?店內除左有刻住Pololi名字既椰青,仲有唔少夏威夷特色擺設(包括花環),店員打扮都係貫徹夏威夷風情(即係花花短袖恤衫哈哈)好似車仔面咁喺一張紙點好你想要既食材,餐廳就會奉上好似日本丼飯既餐,我點了Salmon, Tuna, Pine nuts, 半個Avacado(要另加15蚊)、飯底走dressing,top dressing係mayo值得一讚既地方:餐廳用eco-friendly既餐具喔!靚仔店員忘記比紅菜頭我地,原來分量得咁少....兩個人叫多個Ribs飯,原來飯桶pasta一齊上lol,so much carbs!!!不過個Ribs姐係牛仔骨用燒汁超級入味,好正!可能新店開張無幾耐,基本晚市都無咩人比較靜,如果想喺銅鑼灣輕食,不防拜訪呢間夏威夷餐廳。

值得一讚既地方:餐廳用eco-friendly既餐具喔!

靚仔店員忘記比紅菜頭我地,原來分量得咁少....