2023-05-30
一大班朋友食飯最好就係打邊爐,揀左尖沙咀嘅斗滾!訂枱訂左7點,但去到都要等一陣。座位係卡位設計,枱貼枱有少少逼,坐裡面嘅攞野飲要拜託朋友幫手🫡斗滾行過三關玩法,一個價錢三種享受,飲品除左啤酒全部任🥤第一關係雞煲🐔,點左BB辣好惹味,雞塊好入味,莞茜貼心地係另上,方便唔食莞茜嘅朋友可以唔落。第二關一上黎全部人即刻哇哇聲!海鮮盛宴實在太震撼!🦀🦐🐚🐟海鮮質素絕對冇因為價錢而將貨就價,鮑魚/蟶子/帶子都好新鮮,仲有中間嘅烏冬簡直係畫龍點睛!實在太好味啦!第三關係任打邊爐,我地叫左胡椒豬𦟌湯,好香胡椒味,不過出奇在食落係冇胡椒味,豬𦟌太多有啲阻住我地打邊爐,所以中段要將佢勺起哂!肥牛片係任點,其他火鍋料可以自己喺雪櫃攞。選擇都幾多,質素亦不錯。值得一提係伙記真係好好,全場滿座都keep到有禮貌仲有條不紊,好快應你又好快幫到你。勁👍
斗滾行過三關玩法,一個價錢三種享受,飲品除左啤酒全部任🥤