2019-06-30 414 views
一人火鍋,我個人就第一次食,所以無比較之下寫今次評論一坐低,其實係有少少逼ge,畢竟佢都係做多輪生意,行turnover rate坐多d人,所以係合理ge,而選擇唔算多,揀湯底同料,上得!麻辣湯底,都有辣味,但就差少少香,但我用出面食火鍋ge質素同佢比較亦唔太fair,哈哈哈料都算正常la,起碼係食得飽ge。不過大邊爐最緊要係咩?係爐?係牛肉呀!肥牛係薄ge,而牛味亦唔重,但lee個價錢係ok ge👌🏾所以overall黎講,lee間係適合一d想過口癮大邊爐但又想快食一餐ge人,價錢亦合理,所以間中可以試下。質素黎講,你都唔會用吉野家同出面打邊爐比la所以,一人邊爐亦有market
一人火鍋,我個人就第一次食,所以無比較之下寫今次評論

一人火鍋

肥牛

肥牛係薄ge,而牛味亦唔重,但lee個價錢係ok ge👌🏾

所以,一人邊爐亦有market