2015-06-07 3583 views
星期六晚上7點40左右到,等左20分鐘 我同朋友2人就入得。對於等位安排我覺得應該要改善下 太多人塞住喺門同餐廳入面 都幾影響用餐既人,而且個個都喺到傾計 好難聽到人聲叫number, 有客人因miss左唔知喺到繼續等而有少少爭執 野食方面因為覺得2個人食個年糕鍋太多,於是就冇叫到。叫左個牛肉紫菜卷,冇味 要靠點第二樣野食既汁黎食,食完都唔記得入面原來有牛肉 因為真係冇味,同埋個紫菜卷有蔥,係我唔識野定點,好似第一次食有蔥既韓式飯卷 第二樣叫左炸物辣年糕~ 啲醬好稀 有少少辣咁,有炸紫菜卷同餃子 冇咩特別 可以做得更好最後叫左部隊拉麵,係有茄汁豆芝士午餐肉同腸氣既麵,又係冇咩特別,你諗到既味 另外叫左兩杯野飲 芒果沙求同韓式奶茶沙冰,又係冇味 救命 真係勁淡 仲要50蚊一杯環境方面好嘈 茶樓咁埋單300蚊兩個人都覺比多左,寧願貴啲食其他韓國野 真心失望 唔會再黎 唔明點解咁多人話正同等位 完全係風氣 被騙的感覺

另外叫左兩杯野飲 芒果沙求同韓式奶茶沙冰,又係冇味
救命 真係勁淡 仲要50蚊一杯

牛肉紫菜卷
炸物辣年糕
部隊拉麵
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday