2021-03-19
<<Barista Caffe>>上網睇下有咩好食就俾呢間既野食吸引左不過有啲失望西蘭花雞肉意大利麵 $68*用蒜炒香既意大利麵,望落好似好油,但食落又唔係,不過有d dry,因為個人始終喜歡有啲醬汁既粉*雞肉同西蘭花都好多,肉質嫩口,西蘭花係碎上唔會太硬*鬆開個麵其實份量好多,呢個價錢係抵食*仲包左餐茶有得揀橙汁(其他選擇:冷熱咖啡/紅茶),好多果肉,未到果汁先生個種過酸既味道,幾好飲All day breakfast $88*配半個bagel,不過幾dry而且質感有啲硬*太陽蛋煎得幾靚,但煙肉略嫌有啲dry同茄汁豆如果暖少少會好啲,其他味道都正常,無咩特別*揀左凍咖啡,不過太水同太奶,味道不太討好*呢個價錢既all day,我覺得中規中矩**呢間餐廳係無加一服務費**係咁聽同見到人話waffle唔錯,但肚仔已經頂住食唔落,不過見到係超厚既waffle,感覺唔會太脆,有機會下次先試,個人鐘意脆版waffle多啲
上網睇下有咩好食就俾呢間既野食吸引左
不過有啲失望
西蘭花雞肉意大利麵 $68
*雞肉同西蘭花都好多,肉質嫩口,西蘭花係碎上唔會太硬
*鬆開個麵其實份量好多,呢個價錢係抵食
All day breakfast $88
*配半個bagel,不過幾dry而且質感有啲硬
*揀左凍咖啡,不過太水同太奶,味道不太討好
*呢個價錢既all day,我覺得中規中矩
**呢間餐廳係無加一服務費