2024-04-02 48 views
係東京撈麵啊!!-小食雞皮餃子($46) 4/5🌟本身都幾驚咬落去會油淋淋咁 啲油會「吱」曬出嚟🫨 但係完全唔會呀! 反而係啲肉汁爆曬出嚟 雞皮仲要煎到脆卜卜👅👅-飲品芝士奶蓋岡山烏龍($36) 3/5🌟一開頭飲落去就麻麻地 後尾發現啲奶蓋撈埋個烏龍茶之後都幾好飲 正正常常既奶茶-主食叉燒撈麵($99) 4/5🌟正宗全料東京撈麵($109) 4/5🌟兩個撈麵都係用嚼勁 煙靭既粗麵 簡直深得我心^_−☆ 一入口就係辣辣地 更惹味 食咗三分一可以加黑胡椒 再食多三分一加啲醋 又添一點新意 酸酸地 成件事fresh 晒 真係幾夾! 唔夠飽仲可以加飯)) freee!!!👀👂🏻撈埋啲汁😋😋 又係一番風味📍麺屋こころ KOKORO TOKYO MAZESOBA沙田新城市廣場, 商店 704, L7
係東京撈麵啊!!

-小食
雞皮餃子($46) 4/5🌟