2018-03-03 158 views
見呢間店十點開門,諗住一開門就去會少人排,點知都已經有好幾個排緊,不過最大問題係唔夠員工,收銀既要幫手執餐,結果淨係排隊落單都半個鐘💩然後等機響又半個鐘,忍唔住走去催,發現我個飯糰比人擺左係度封塵,差個鹹豆花無人整,我問佢先叫人開始去整🤪一於睇埋食物質素,再決定嗰個鐘係值唔值得😪👁‍🗨 肉燥滷蛋飯糰(6/10)💲32個飯糰咁樣比人擺係度半個鐘唔熱是常識吧🤷🏻‍♀️飯唔夠黏身,包得唔夠實,所以散散地😕餡有肉燥滷蛋,但係其實份量得好少,個味唔係太出,反而酸菜脯味更為突出,因為酸菜脯既份量大概係肉燥滷蛋既兩倍🤔不過個人一向麻麻地酸菜脯既關係,會覺得飯糰整體一般,唯一可以一讚既就係條油條都仲保持到酥脆👁‍🗨 鹹豆花(7/10)💲32平時都係食甜既豆花多,鹹豆花都真係第一次試😳料有酥脆油條、蝦米、菜脯、蔥花、紫菜、辣醬,味道主要係鹹同辣,唔太食得辣既我食完都覺得嘴邊陣陣麻痺🌶️但係呢個味其實幾有味覺衝擊,同埋呢種感覺又幾過癮,配埋暖笠笠既滑豆花,比起飯糰好得多🙈🔛 整體評分(6.5/10)

👁‍🗨 肉燥滷蛋飯糰(6/10)💲32

肉燥滷蛋飯糰

👁‍🗨 鹹豆花(7/10)💲32
鹹豆花

🔛 整體評分(6.5/10)
鹹豆花