2018-07-24 1066 views
早兩星期已經想食pizza ,於是就上website度, 我搵又搵唔搵到蘇豪區呢一間Ciao Chow, 佢嘅點擊率都幾高吓,聲稱有個焗爐係即整pizza ,於是上佢網站度book枱就有半價嘅pizza。咁吸引當然要試下啦! 今日早咗收工 本身訂咗九點鐘食飯,早了成個鐘頭到,到達後,門口有個外籍女侍應, 我同佢講早咗一個鐘頭到睇下安唔安排到座位畀我哋, 最後佢問我選擇坐高枱定低枱。我選擇高枱,原來高鐵臺位置就喺近門口, 但係侍應器並不友善嘅 ,叫咗個salami pizza 熱辣辣超好味,我女朋友叫咗杯Hoegaarden,而我就叫了iced mango peach , 清清地,另外,再叫了smoked salmon 作頭盤,無乜特別。有個外藉男侍應,我結賬後,他隨即收起我女朋友墊電話之紙巾,即係'sir' 走部電話,極度無禮貌!總括以上,食物係好好味,但如果改善服務態度就更加好!

總括以上,食物係好好味,但如果改善服務態度就更加好!
2018-07-23
Type of Meal