2021-11-27 92 views
睇完youtuber 介紹同激辛道 就想試下呢間食辣野🤣✨水煮生魚(例牌)$188我地叫左少辣 少麻 一上到黎勁大盤 好香 見到啲魚都唔少 同埋好多舊都係啖啖肉 冇乜骨 啲魚食落好滑而且夠入味 少辣對於我呢個平時只係食得5小至3小辣嘅人黎講已經好夠 推薦要食👍🤤✨大盤花菜 $78呢個叫左中辣 反而我覺得同小辣嘅水煮魚都差唔多 唔係話特別辣 佢係椰菜花炒肉片 男朋友覺得啲椰菜花林左少少唔夠爽 我就覺得ok 啲椰菜花都好索味好食✨夫妻肺片 $58我第一次食呢個 都幾好食好有咬口 然後呢個係三樣野入面最重味 有啲咸 可能送酒會比較好總結三樣野食都好食 又免加一 冷氣夠唔會話食到好熱 不過個肺片就等得有啲耐先上 但整體黎講都好好 鍾意食辣嘅朋友絕對要試下晚餐人均$150~200味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務❤️❤️環境❤️❤️❤️
睇完youtuber 介紹同激辛道 就想試下呢間食辣野🤣

水煮生魚[例牌]
夫妻肺片
大盤花菜
2021-11-26
$180 (Dinner)
水煮生魚[例牌]
夫妻肺片