2022-09-12 816 views
淨計食物質素既話有啲overpriced,如果玩埋飛鏢,毛孩主人又可以帶埋寵物黎一齊食飯,加加埋埋呢啲都可以叫做抵返少少🙈見到好多食評都講係高質西餐,不過食落素質平平,正常cafe水準,但價錢略貴🙈想食既野店員都話賣晒😭本來想order羊扒同埋龍蝦risotto都冇😭🍢炸物三寶 $118三寶包括炸芝士、炸蠔、炸雞肉條講真成百二蚊既炸物拼盤我唔expect咁細兜😂芝士5小粒,炸蠔(好細隻)3隻,雞肉條3-4條,份量未免真係少左啲😂同埋雞肉條質感較乾身,中間只係好普通既千島醬,呢碟係成餐飯最overpriced既一款🙈🦑烏魚子卡邦尼墨魚汁扁意粉 $198Ummmm呢碟係一碟幾好食既卡邦尼意粉😅但唔見烏魚子,意粉又冇乜墨魚汁味,當佢係普通卡邦尼係ok,意粉軟硬適中,醬汁creamy, 但係….價錢又唔係太值🙊🍄黑松露野菌火腿意大利飯 $138飯既軟硬適中,醬汁較稀,黑松露味唔算太濃,質素一般般🍹夏日特飲(荔枝草莓乳酸梳打) $40呢杯幾好飲!唔算太甜,幾清新,加上荔枝果陣味太有童年回憶飲仙x岩既感覺🤣食完飯過左隔離玩下飛鏢,呢樣反而幾抵玩,$5一round, 唔洗額外再買野飲,可以玩到夠😆😆

炸物三寶

🍢炸物三寶 $118
三寶包括炸芝士、炸蠔、炸雞肉條
烏魚子卡邦尼墨魚汁扁意粉

🦑烏魚子卡邦尼墨魚汁扁意粉 $198
黑松露野菌火腿意大利飯

🍄黑松露野菌火腿意大利飯 $138
飯既軟硬適中,醬汁較稀,黑松露味唔算太濃,質素一般般
荔枝草莓乳酸梳打

🍹夏日特飲(荔枝草莓乳酸梳打) $40

食完飯過左隔離玩下飛鏢,呢樣反而幾抵玩,$5一round, 唔洗額外再買野飲,可以玩到夠😆😆😆玩得係幾開心,唯有當overpriced左既食物價錢計埋玩鏢,心理上冇乜唔抵🙈
2022-09-12
荔枝草莓乳酸梳打