2015-03-16 1939 views
去完韓國之後就迷上韓式BBQ, 播住強勁既K-POP音樂,仲有大大枝煙通好得意!尋晚經過京都廣場,樓下個傳單姨姨講到口水都乾埋,話新鋪開張有折。既然言念唔到食乜,就試下啦!入到餐廳已經覺得好有韓國Feel,個爐上果陣真係超開心呀!爐邊有d蛋、芝士、豆腐干、Kimchi,好似韓國果d呀! 竹筒五花腩肉$128真係用個竹筒上,店員話用黎吸左融雪果d味!吸唔吸到就唔知,不過就幾吸睛囉!或條肉好厚呀!靚靚Korean店肉幫我地切開同燒埋,好體貼 特級牛頸肉$198通常頸肉都好彈牙,少少貴,不過都叫左 食落同豬頸肉質感唔同,無咁爽,不過d肉都幾靚,好有牛肉味!石頭拌飯$35定$55韓國野必叫!連埋Kimchi一齊食,好好味,仲有得揀牛肉、豬肉or雞肉,我地就揀左雞肉,因為食左牛同豬!總括黎講感覺好好!會再黎!樓下個姨姨唔洗咁sell啦,咁正

竹筒五花腩肉$128
特級牛頸肉$198
通常頸肉都好彈牙,少少貴,不過都叫左
食落同豬頸肉質感唔同,無咁爽,不過d肉都幾靚,好有牛肉味!
石頭拌飯$35定$55
總括黎講感覺好好!會再黎!樓下個姨姨唔洗咁sell啦,咁正

Other Info. : 新開張有8折
  • 竹筒五花腩肉