元朗成日都去食嘅茶記椰仔,即係椰林閣啦,平時都有食佢d野,我覺得佢下午茶個乾炒牛河係好食嘅,但今日試新野,叫左個「珍寶雞扒飯」,滿心期待啦,點知黎到,What???? 同普通雞扒有何分別???咁細塊!!!!!其實珍寶呢個名嘅定義真係人人唔同,我就覺得佢一d都唔大塊,同平時凍肉店買嘅基本尺寸雞扒一模一樣,但又係你自己標榜「珍寶」咁我梗係預左你好大塊啦,點知一d都唔大塊,令人好失望!至於味道,雞扒都算滑,皮脆,黑椒汁好咸好辣,味道都唔差。但份量絕對唔係珍寶尺寸,搵笨!張相就影到塊雞扒成隻碟咁大,原來實物隻碟係細過平時3分1!!!!完全違反商品說明條例!所以差評。

至於味道,雞扒都算滑,皮脆,黑椒汁好咸好辣,味道都唔差。
但份量絕對唔係珍寶尺寸,搵笨!
完全違反商品說明條例!
所以差評。