2023-08-30 746 views
紅雞 Red Chicken早幾年都有嚟呢度食 係尖沙咀 又可以飲2杯好好氣氛~早幾年覺得幾好食 所以又再encore~今次係諾士佛台飲完嘢 就嚟咗呢邊食少少嘢啦~無骨半半炸雞(甜辣醬同蒜香醬)$193炸雞好脆好香 但食到雞胸位有啲乾同柴😞 之前食佢嘅炸雞都算滑嘅😞 依家差咗少少但醬料方面都仲keep到水準 甜辣醬 唔辣有啲甜味 可以解咗炸雞嘅油膩感 但蒜香就遜色啲 無咩蒜味 得個鹹字 上幾年無叫過呢隻味 但呢隻味真係麻麻地🥲總括而言 可以唔使特登嚟呢度食 之前都仲有話係韓國明星G-Dragon嚟過所以紅咗 但而家食落就發現其他餐廳都可以做到呢一個味道唔使特登嚟呢度食 冇咩可取之處 除非咁啱都係尖沙咀然後想食韓國嘢 但尖沙咀嘅韓國嘢都好多選擇
紅雞 Red Chicken

早幾年都有嚟呢度食 係尖沙咀 又可以飲2杯好好氣氛~
早幾年覺得幾好食 所以又再encore~

今次係諾士佛台飲完嘢 就嚟咗呢邊食少少嘢啦~

無骨半半炸雞(甜辣醬同蒜香醬)$193