2021-09-11
今日去左科學園踩單車 貪佢有條大直路踩 揸車黎既話泊車又平 夜晚揀左間好浪漫既餐廳食 個環境好靚 望住呢個view 好relaxed 好似去左旅行咁 黑松露野菌湯 ($58) - 好足料 磨菇味好香濃韓式烤牛肉泡菜班尼迪克蛋 ($108) - 好創新既Fusion菜 鐘意食泡菜既我 一見到就忍唔住要叫黎試下 個泡菜蛋黃醬好match 佢既牛肉係厚身個款 係滑既 份量都好多 旁邊嘅沙律菜好新鮮泡菜燒烤醬牛肉芝士漢堡 ($138) - 無錯 又係泡菜😂對泡菜毫無抵抗力 呢個都好好味 好特別 個醬甜甜地再加埋泡菜酸酸辣辣咁 漢堡扒係中間少少生既 美中不足既係佢有少少筋 d薯條好正 好快俾我清晒Mango Dream Smoothie ($52) - 熱辣辣既天氣有杯Smoothie飲係爽既😍 芒果味好香 唔會係好假個d芒果味 好正
黑松露野菌湯 ($58) - 好足料 磨菇味好香濃