2022-07-13
🔥大美督嘉年華燒烤🔥📍:大埔汀角路17-29地段136-148號地下⏰:10:00pm-10:00pm🔸(假日) $188(4hrs) 每人送兩罐汽水或蒸餾水🔸開爐費$40/個 (1包木碳及1樽蜜糖)餐廳有韓式燒烤爐、重慶燒烤、港式燒烤爐選擇我地簡左重慶燒烤爐 好懶😂 呢個好方便放晒啲食物上去就得 唔洗叉住等佢熟!🚗交通算方便 小巴巴士直到門口對面 揸車人士亦可在泊燒烤場出面🔹設施方面🔹呢到有充氣滑梯城堡🏰、草地大舞台、大草地打卡愛心鎖區💓、兒童滑梯區、玩水區同夾公仔機 飲品區亦可購買泡泡水、水槍等 完全係為咗兒童所設立🙈啱晒一家大細過嚟 俾小朋友放下電😆🔹飲品、餐具方面🔹假日每人有兩罐飲品🧃唔夠喉既可以去飲品區自費再買😆 餐具可以起出口拎到 有紙碟、膠叉、膠刀、手套等每枱會有一瓶蜜糖、兩枝夾、一個盤同一包紙巾食物區有生油、豉油、辣粉同孜然粉等🔹食物方面🔹雖然都系啲非常傳統嘅BBQ食材 但系食物超過50款 可以羅派發既盤出去拎食物 而蔬菜選擇豐富 好欣賞燒烤場標榜醃製食物係無加味精醃製👍🏻每枱會送人頭新鮮蝦、兩條台灣腸 如果仲想食就要自費啦😆蝦肉新鮮唔莓 細細隻都幾多肉 唔錯!超鐘意台
📍:大埔汀角路17-29地段136-148號地下
⏰:10:00pm-10:00pm
🔸(假日) $188(4hrs) 每人送兩罐汽水或蒸餾水🔸
開爐費$40/個 (1包木碳及1樽蜜糖)
餐廳有韓式燒烤爐、重慶燒烤、港式燒烤爐選擇
🔹設施方面🔹
🔹飲品、餐具方面🔹
每枱會有一瓶蜜糖、兩枝夾、一個盤同一包紙巾
食物區有生油、豉油、辣粉同孜然粉等
🔹食物方面🔹
每枱會送人頭新鮮蝦、兩條台灣腸 如果仲想食就要自費啦😆蝦肉新鮮唔莓 細細隻都幾多肉 唔錯!超鐘意台灣腸 滿滿既油脂感 燒到好香口 一流!
個人最推薦系燒雞全翼同蜜糖叉燒粒 燒得好惹味可口 軟淋入味 醃得岩岩好🙈
一入座會先上一盤準備好既食物 有丸類、雞翼、牛扒雞扒、菜類、辣椒等 種類齊全 可以食到唔同嘅味道 好新鮮👍🏻
食完呢一輪 下一輪可以自己選擇食物 點完單可以交俾姐姐夾 乾淨又衛生 我地叫左蒜蓉包、豆卜、韭菜、牛扒、雞翼等 蒜蓉包好香口 烘過之餘加埋蜜糖 好惹味😍