2024-08-30
||黃咖哩雞肉$75||咁多樣最鍾意呢個咖哩!超送飯!薯仔同雞肉都香&入味,但呢間嘅味道真係相對重口味🫣=🥗 ||柚子大蝦沙律$80||沙律調味很不錯!夏天好適合食😋 西柚都甜,隻蝦超好味但得一兩隻…… 少少失望🥹我地有另外叫大蝦刺身,都係一般般冇特別甜🫣唔特別建議=🍻||串燒拼盤 $90/6串||豬、牛、雞各兩串,牛係幾香但唔太嫩,整體真係好鹹😭😭,可能重手咗少少,不太建議叫🥹=🥥||椰青海鮮焗飯 $108||海鮮有蝦、魷魚同埋椰子肉,炒三色豆咁煮,有另上椰子味白汁,幾fresh但冇話特別入味😕,都唔太覺得係焗飯🤣但呢個設計好有心思~=晚市來說都好抵食嘅!服務都好好,職員好友善好有禮貌,食都食得開心啲!同埋開到夜可以同朋友傾耐啲都唔怕~👍🏻👍🏻只係重口味少少🤣🤣我朋友幾鍾意 我個人就覺得中規中矩😼(始終太重口味了)但晚市可以有間咁適合傾計嘅餐廳都唔易搵🫣😋
🥗 ||柚子大蝦沙律$80||
🍻||串燒拼盤 $90/6串||