連續5日非常異常地早起,5點起身既節奏打亂左我一向訓到自然醒既規律,終於到最後一日,同一齊奮鬥既同事去富山居食下野慰勞下自己🤣五品刺身盛 $238有帶子、三文魚、油甘魚、八爪魚、甜蝦,樣樣都好新鮮鮮甜!五品海鮮丼 $128有油甘魚、三文魚、甜蝦、帶子、三文魚籽、蟹柳、甜蛋等,底下既壽司飯好軟熟好好味!煙三文魚親子薄餅 $118薄餅好多材料,煙三文魚好入味!壽司拼盤8件 $88有鰻魚、煙三文魚、八爪魚、三文魚、吞拿魚、油甘魚等壽司,一樣咁新鮮味道一流!大蝦天婦羅(6隻)大蝦天婦羅一向係我去日本餐廳必叫既至愛,依度既大蝦天婦羅好香脆,蝦好大隻好爽好彈牙!海膽麵豉燒飯糰(2件) $58海膽大大堆放係燒得香香既飯糰上面,用紫菜包住食,正!鐵板牛油焗帶子 $58帶子好大隻,鮮味又有口感!河豚干 $48煙韌甜甜地,係餸酒佳品!炸雞軟骨 $38雞軟骨好惹味,食下食下又好爽,好正既餐前小食!枝豆 $28枝豆好清甜!燒鰻魚串 鰻魚肉好大塊,肉又有彈性口感好好甜甜的超美味!梅酒梅酒既魔力真係好大,我雖然平時唔係點飲酒,但梅酒真係好好飲,甜甜地好易入口!朱古力泡芙甜品 泡芙一咬入面忌廉溢出,creamy又s

五品刺身盛 $238

有帶子、三文魚、油甘魚、八爪魚、甜蝦,樣樣都好新鮮鮮甜!

五品海鮮丼 $128

煙三文魚親子薄餅 $118

薄餅好多材料,煙三文魚好入味!

壽司拼盤8件 $88

大蝦天婦羅(6隻)

海膽麵豉燒飯糰(2件) $58

海膽大大堆放係燒得香香既飯糰上面,用紫菜包住食,正!

鐵板牛油焗帶子 $58

帶子好大隻,鮮味又有口感!

河豚干 $48

煙韌甜甜地,係餸酒佳品!

炸雞軟骨 $38

雞軟骨好惹味,食下食下又好爽,好正既餐前小食!

枝豆 $28

枝豆好清甜!

燒鰻魚串

鰻魚肉好大塊,肉又有彈性口感好好甜甜的超美味!

梅酒

朱古力泡芙甜品
泡芙一咬入面忌廉溢出,creamy又sweet,再食舊煙韌朱古力,perfect!

日本沖繩雞蛋
我地仲試左餐廳新到既日本沖繩雞蛋,蛋香又味濃,超香滑呢!
2022-06-28
Type of Meal