2017-06-20
揾到兩間响九龍區既西餐想試,叫朋友二揀一,佢話覺得呢間吸引d,所以今次來咗呢度星期日晏晝先訂枱居然仲book到當日晚飯既位,我哋六點半來到,只有我哋一枱客,坐响卡位,非常舒適响我同朋友開始研究餐牌期間,侍應話有15位來緊,提醒我哋快d落單,非常貼心我哋叫咗個田園沙律,焗薯皮,大蝦牛油螺絲粉同香蕉朱古力窩夫,原本想叫多個湯,估唔到餐牌上居然無湯沙律個醬汁好特別,薯皮有好多餡料,朋友仲話意粉d大蝦好新鮮,不過可能因為牛油煮既關係,食到底偏油,但個人認為味道絕對無問題既沙律,焗薯皮同大蝦牛油螺絲粉既份量唔算好大,正好留番d位食甜品,等咗一陣甜品送到,估唔到最有份量既係個甜品,窩夫比較厚身,有d似班戟,仲有兩球雪糕,食完非常滿足呢度有d大枱,非常適合一大班人食飯,不過只收現金,大家記得帶夠錢!