2018-04-09 1299 views
適逢朋友生日,就諗住同佢食餐好,而佢又鐘意食牛,就同佢黎左呢間專門食燒牛肉嘅餐廳!我地揀左佢嘅set dinner同埋加錢要埋wine pairing,難得可以享受下。我地都加左錢要龍蝦濃湯(+$60),味道好濃郁,唔會太鹹,又夠鮮味,特別係啲龍蝦肉,好嫩滑又彈牙之後就到沙律,生菜夠新鮮又爽口,醬汁酸酸甜甜好啱我口味!黎到主角出場,廚師會喺我地面前即切牛肉,又會問洗唔洗加大個size,我地緊係冇加啦,佢仲有薯蓉伴碟,真係會食唔晒!燒牛肉濃厚多汁,肉質鬆化,配埋紅酒簡直係一大享受最後仲有甜品同埋生日蛋糕,佢地有一齊唱生日歌仲幫我地影左張即影即有留念!

之後就到沙律,生菜夠新鮮又爽口,醬汁酸酸甜甜好啱我口味!

燒牛肉濃厚多汁,肉質鬆化,配埋紅酒簡直係一大享受

$800 (Dinner)
Celebration
Birthday