Cafe裝飾好有家嘅感覺,老闆娘都好親切會鼓勵你比心機食曬d野食唔好浪費🤣入面仲有好多board game比大家慢慢坐慢慢玩😍啱曬一班朋友上黎食飯消閒下🥰Set for two [$368]忌廉蘑菇湯蘑菇味好重,而且碗湯上嘅時候仲好熱,飲落暖笠笠🥰蜜糖雞翼拼芝士薯條🍟呢個份量真系唔講笑😂剩係雞翼都有成6隻!薯條每條都好粗好大條!仲要好多!兩個女仔食呢個小食已經飽到懷疑人生😆不過兩樣都好好味!雞翼外面甜甜地,入面就肉汁豐富且肉質鮮嫩😋芝士同薯條有幾夾唔使我講啦🤤西班牙芝士焗海鮮意粉🍝上層舖滿曬芝士勁邪惡😈一上菜就聞到勁香🤤而且佢嘅海鮮都好足料,絕對冇偷工減料!醬料都好多😋包保每一啖意粉都可以搭配埋酸酸嘅醬料一齊食💕藍莓芝士蛋糕🍰好欣賞佢嘅芝士蛋糕軟硬度適中🤤唔會話成個好軟或者芝士太硬😍好好食!香蕉奶昔🍌香蕉甜度啱啱好,唔會過甜🥰士多啤梨沙冰🍓夏日熱焫焫梗係要飲沙冰爽返下😋不過兩杯野比較我個人比較香蕉奶昔多d😋

Set for two [$368]
忌廉蘑菇湯
蘑菇味好重,而且碗湯上嘅時候仲好熱,飲落暖笠笠🥰

蜜糖雞翼拼芝士薯條🍟

西班牙芝士焗海鮮意粉🍝

藍莓芝士蛋糕🍰

香蕉奶昔🍌
香蕉甜度啱啱好,唔會過甜🥰

士多啤梨沙冰🍓