2018-09-09 67 views
朋友介紹鰂魚涌 有一間食湯飯嘅,用新鮮嘅鯛魚造嘅魚湯 ,所以我今日就同女朋友去試試 間舖頭嘅裝修唔錯環境幾好啱曬坐喺度傾下計食下飯 , 呢度係選擇都幾多有飯有定食湯飯烏冬同好多各式各樣嘅小食 我同女朋友都好鍾意魚湯所以我哋都揀咗湯飯 ,我揀咗鮑魚魚肚湯飯女朋友就揀咗鮑魚花膠湯飯因為佢嘅份量都好大份我哋就share食, 另外佢仲可以加錢㗎其他海鮮類 我哋仲加咗 象墨蚌 同埋鯛魚, 小食都有好多款我哋叫咗煎餃子炸蝦同埋一個雞塊 每個小食佢都有好多 沙律伴 菜, 佢嘅份量全部都好大分兩個人係食到超飽嘅 ,佢嘅湯飯嘅鯛魚湯真係好好飲好鮮味 ,小食亦都好好味下面有啲想同大家分享下