2021-02-16 2878 views
Search 寵物友善 見到呢間, 打電話去訂臺就ok 了。佢現在開1200-1800, 話如果政府政策改的話 會收夜D。我本身訂4點, 佢話留臺10分鐘, 我改後到4半, 店員態度都幾nice~Lift 按3樓就得, 要在門口除鞋放鞋櫃, 因為入面地面係坐cushion, 可以坐在凳仔除鞋。整間店大約350呎左右。店員建議掛背包或者袋在牆上的鈎, 因為驚貓在你的衣物小便呀。1小時的收費係每人$68 無+10% 包1杯飲品。唔記得影菜單, 同其他人寫食評的菜單一樣。我同朋友各叫左1杯飲品, 我係凍蜂蜜柚子紅茶, 朋友係凍的水蜜桃紅茶。甜甜地唔太淡, 我自己覺得岩岩好, 下次有機會試下佢D蛋糕。佢都有5隻貓以上, 無特別數。初頭都訓唒, 就無話怕陌生人。大家食客都知道唔會大聲講野, 岩唒同朋友傾計呀。過左陣D貓都會行來行去巡視地盤, 輕輕力摸下都ok 的, 總之溫柔D。我朋友都會摸下貓貓。洗手間都幾乾淨, 無異味, 好似只有1格。大家亙相注重公德吧。
Search 寵物友善 見到呢間, 打電話去訂臺就ok 了

, 同其他人寫食評的菜單一樣。
, 下次有機會試下佢D蛋糕。

2021-02-15
$68 (Tea)
  • 凍蜂蜜柚子紅茶