2012-08-27
朋友早一日訂了位, 他點菜有少許難度, 因為, 佢係日本人, 於是, 都係我拍板, 點了 生蠔, (AUS, S,A, FRA) , WAITER介紹的.三款, 食落真係分別不太大, 可能對FRA果隻, 以為會好CREAMY, 但又冇乜強烈對比.不過就好新鮮大家都唔飲得, 叫佐2杯HOUSE WINE(WHITE), 幾易入口, 甜甜果香之後來一客SMOKE SALMON 沙律 SO FRESH, 個汁好惹味GARLIC BREAD,千層麵, 味道不錯, 但並非特式,因為坐佐0係後半場, 其實想搵人寫下野, 都係要等運到...不過, 黎得呢度, 都應該係唔趕時間, 所以都冇咩所謂.傾下傾下, 朋友示意WAITER, 拎蛋糕出黎..食唔晒啦, 但氣氛都不錯, 因為我都唔知今日係補祝生日 如果想坐得舒舒服服, 傾下計, 菜式不錯,可以選擇這裡,下次試下 STEAK 先
不過就好新鮮
不過, 黎得呢度, 都應該係唔趕時間, 所以都冇咩所謂.
傾下傾下, 朋友示意WAITER, 拎蛋糕出黎..
食唔晒啦, 但氣氛都不錯, 因為我都唔知今日係補祝生日
如果想坐得舒舒服服, 傾下計, 菜式不錯,可以選擇這裡,
下次試下 STEAK 先