2019-05-01 72 views
朋友請食飯,第一次試呢間餐廳,係日式意大利菜。餐牌選擇多不勝數而且價錢十分親民。小食拼盤:有我至愛嘅炸雞翼同魷魚圈,兩樣都好香脆,仲有隻大啡菇,三文魚芝士卷同Parma ham , 炸野沾埋個非常香濃黒松露醬簡直係大滿足。另一頭盤Parma ham :好大份呀😍 唔洗十分鐘就俾我地消滅了,可惜佢冇配任何包/餅乾,淨係食佢有啲咸。磨菇湯(一位):非常creamy, 食得出有用薯仔煮。入面仲有大大塊磨菇,一啲都唔hea!牛肝菌扁意粉:意粉軟硬適中,牛肝菌就唔夠香,加上個汁唔係好夠多,有啲乾,同個面有種分離感。西班牙海鮮飯: 我個人極力不推介!第一個飯唔香唔,第二冇乜海鮮味,想食呢道菜,都係去返正宗西班牙🇪🇸餐廳好了。Menu 上實在太多野,不得盡錄

Menu 上實在太多野,不得盡錄
2019-04-27
Type of Meal